Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 20 Dec 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

13. tradicionalni prvojanuarski koncert Kande Kodže i Nebojše Mikser House – 1. januar 2017. u 21h

Udarali su čežnju publici pune dve godine, koliko je prošlo od albuma ,,Volja za noć” do novog singla ,,Prekidi ponovo​“.

Svi koji su pomislili da je ovo jedina nova pesma grupe Kanda Kodža i Nebojša kojom će se zaraziti, definitivno treba da posete njihov tradicionalni prvojanuarski koncert u Mikser House-u!

web-plakat

Jer upravo na ovom koncertu će premijerno izvesti još novih pesama koje će se naći na predstojećem albumu koji već uveliko pripremaju!

Beograđani i njihovi gosti koji prvi dan nove godine odluče da provedu na koncertu u Mikseru, prisustvovaće i snimanju drugog dela live izdanja koje KKN planiraju da objave u martu.

Membrane mikrofona i budna oka kamera uhvatiće taj jedinstveni prvojanuarski trenutak koji KKN već 13. godinu zaredom dele sa svojom vernom publikom.
Još uvek su na svim GigsTix i Eventim prodajnim mestima, kao i na blagajni Miksera, dostupne ulaznice po promotivnoj ceni od 800 dinara.

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: