Novi album grupe Nežni Dalibor, pod nazivom Normalan Život pojavio se u prodaji, a zvanična promocija albuma održana je u UK “Parobrod” 30. marta.
“Jeste li poludeli ljudi” je singl kojim bend promoviše svoj drugi album i koji se premijerno pojavio na top listi savremene domaće pop-rock muzike “Jelen top 10 ” .
Singl je ubrzo dospeo na prvo mesto top liste B92, Diskomer i Popboks.
Muzički gledano album predstavlja poigravanje žanrovima, stilski je šareniji nego prvi, zreliji i rafiniraniji. Producent je ostao nepromenjen ( Boris Mladenović ), ali je promena nastala na polju načina snimanja albuma, što bi tehnički značilo da je album snimljen uživo, pa je postignuta atmosfera i dinamika live nastupa. Počevši od naslova albuma, preko naziva pesama i redosleda kojim su uspostavljene na albumu, sa sigurnošću se može tvrditi da je reč o ozbiljnom, na momente turobnom preispitivanju pojmova normalan život, stvarnost i otuđenje savremenog čoveka. Dakle konceptualan album. U pripremi su dva spota i to za pesmu Ne postojim, koja se smatra pandanom pesmi Samo magli, sa prvog albuma.
Normalan život sadrži 11 pesama : Jeste li poludeli ljudi, N.Z.O. , Obrtaj, Ne postojim, Savest, Atom, Glupi Avgust, Strah, Mogu da zaborave na mene, Bilo ko, A.B.

CD “Normalan život” može se nabaviti u B92 shopu, prodavnici Pinball Wizard, beogradskom kafeu Šikarica, Mungos CD shopu u Novom Sadu i ostalim bolje snabdevenim radnjama. Izdavać albuma je etiketa Odličan hrčak.