Pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak u septembru 2012. godine objavljen je album ,,Možda baš ti“ grupe Kartel, dugoočekivan prvenac benda koji vredno stvara i svira već skoro četiri godine.

Atmosferičnom i melodičnom muzikom i žestokom svirkom, Kartel su već ,,kupili“ mnogobrojne poštovaoce domaćeg zvuka. Zapaženim spotovima za pesme ,,Budućnost’’ i ,,Niko nema pravo’’, Kartel su dokazali da ih osim sjajnih socijalno angažovanih tekstova koji nas nekada i surovo vraćaju u stvarnost, odlikuje i prepoznatljiv vizuelni identitet.

,,Ovo je osećaj za koji živimo od kada smo uzeli gitare u ruke… Izdavanje prvog albuma je poseban događaj u životu svakog muzičara. Naš rad, energija i emocije koje nas vode kroz muziku sublimirani su na ovoj ploči. Ovo je naše viđenje života, naš ugao iz kojeg posatramo svet oko sebe i biće nam drago ako ga bilo ko prepozna kao sebi blizak”, izjavio je povodom izlaska ovog jedinstvenog izdanja na domaćem muzičkom nebu Dejan Janjić, gitarista Kartela.

Album ,,Možda baš ti” je dostupan u prodavnici ploča Pinball Wizard Records, u Dallas Music Shopu, a moguće ga je poručiti i putem sajta izdavača http://www.odlicanhrcak.com/naruci/

Kartel je singl ,,Alkohol” postavio i na preslušavanje na

http://soundcloud.com/kartelmusic/kartel-alkohol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.