1928543910523ae18148f52177706318_origNova koncertna akcija koju je pokrenula agencija Odličan hrčak, pod imenom “Provetravanje, svoje novo izdanje imaće u Kragujevcu u subotu, 21. septembra.

Pred kragujevačkom publikom u Domu omladine će svirati Darkwood Dub, Obojeni program i Ti, a početak koncerta najavljen je za 20 časova.

Ulaznice po ceni od 700 dinara mogu se kupiti u pretprodaji u prostorijama Doma omladine, dok će na dan koncerta iznositi 900 dinara.

Sedam dana kasnije, 28. septembra, Kanda, Kodža i Nebojša, Električni orgazam, Marko Aleksandar Gajić i Hadži Prodane Duše, će nastupiti u Užicu, a početak ovog “Provetravanja” u Užicu najavljeno jeza 20 časova.

Ulaznice po ceni od 500 dinara mogu se kupiti u pretprodaji u prostorijama Gradskog kulturnog centra.

Kako si najavili organizatori cilj “Provetravanja” je da u jednoj neprestanoj turneji i koncertima koji će se održavati tokom cele godine, uz dobro poznata i dokazana imena naše scene, promoviše i neke nove izvođače i bendove koji će tek naći svoje mesto među muzičkim velikanima domaće muzike.

Premijera akcije “Provetravanje” bila je u Nišu, 14. septembra, kada su Banovini nastupili Darkwood Dub, Obojeni program, Ti i niški bend Plastic Sunday.