Obojeni-Program-Provetravanje-Kragujevac-15
Novi koncertni brend PROVETRAVANJE, koju organizuje koncertna agencija Odličan Hrčak, svoje drugo izdanje imao je pred kragujevačkom publikom.

Kragujevčani su imali priliku da uživaju u nastupima bendova Ti, Obojeni Program i Darkwood Dub.

Zbog odredjenih “problema u komunikaciji” sa osobljem kragujevačkog Doma omladine, gde se PROVETRAVANJE održalo ovog vikenda, uspeli smo da propustimo nastup dvojca iz benda “Ti“. Ipak, par minuta, koliko smo uspeli da vidimo i čujemo ovaj bend, pokazao nam je da njihova rastuća popularnost, koju iz dana u dan stiču pesmama sa svog EP-a “Koliko dana“, nije slučajna i da se ovom zanimljivom sastavu smeši svetla budućnost.

Obojeni Program je u Kragujevcu zvučao veoma energično, možda čak i previše za ozvučenje koje je, ruku na srce, moglo biti i bolje za ovakvu priliku, a deo publike, koja je tek tada pocela da pristiže u većem broju, dobro se zabavljao uz stihove pesama “Nebo, nebo plavo je“, ABCD Avioni“, “Kad bi malo mozak stao“, “O, da li“…

U trenutku kada je Darkwood Dub izašao na binu, bašta Doma omladine u Kragujevcu je bila popunjena. Čini se da se Kragujevčka publika upravo njih najviše uželela, pa je od samog starta krenulo plesanje uz “Šećer“, “Nedaleko odavde“, “Elektro pionir“… a kragujevačko PROVETRAVANJE završili su izlaskom na bis uz “Zapremina tela”

[nggallery id=2]

Izvor: Fotomuzika.rs