U subotu, 6. septembra osim najavljenih nastupa bendova Plejboj, Darkwood dub, Obojeni Program i Kanda kodža i Nebojša, posetiocima festivala u Nišu će se predstaviti i pirotski sastav Big Bug.

big bug

Njihov album Broken kvalitetom pesama i produkcije ukazuje na profesionalizam benda i prema mišljenju glavnog producenta albuma, Nikole Vranjkovića, predstavlja najbolje ostvarenje srpskog benda na engleskom jeziku na kojem je radio. Big Bug mešaju razne uticaje dajući lični pečat muzici i ljubitelje alternativnijeg zvuka povešće na autentično post apokaliptično putovanje.

Satnica nastupa bendova:

Big Bug 20:15 – 21:00
Kanda, Kodža i Nebojša 21:15 – 22:15
Obojeni Program 22:30 – 23:30
Plejboj 23:45 – 00:45
Darkwood Dub 01:00 – 02:00

Cena ulaznica u pretprodaji je 400 dinara na Vintage Shop, Music House, Energy Music Shop, Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima, dok će neposredno pred festival i na ulazu u Tvrđavu cena ulaznice iznositi 500 dinara.

Podsećamo vas da se nakon godinu dana koncertnih aktivnosti po brojnim gradovima u Srbiji, koncertni brend Provetravanje vraća matičnoj ćeliji Beogradu odakle je potekla ideja osvežavanja kulturnog prostora u manjim sredinama.

U subotu, 13. septembra u beogradskom kubu Barutana nastupaju Kanda kodža i Nebojša, Obojeni Program i Jarboli.

Ulaznice su u pretprodaji na Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima po ceni od 600 dinara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.