,,Danas će se desiti nešto lepo” poručuje OBOJENI PROGRAM novim singlom i spotom, a pred koncerte koji ih očekuju u Beogradu, Zrenjaninu i Novom Sadu.

obojeni-program_fotograf-jovan-milinov-toba

Spot je radio dugogodišnji saradnik benda Jovan Milinov Toba, a novom pesmom Obojeni program najavljuje i novi album:
,,Odlična pesma! Jedva sam čekao da je pustimo u život! Svašta se dešava u njoj i nadam se da će se ljudima dopasti”, kazao je Branislav Babić Kebra i dodao ,,Što se predstojećih koncerata tiče – razmena pozitivne energije sa publikom je najuzbudljivija stvar u muzici, pa se tome, naravno, radujemo! Sviraćemo i novije i starije pesme i sigurno će biti zanimljivo… Radost je deljiva”, poručio je Kebra.

A deljivi su i Kebrini neobični crteži! Naime, već godinama unazad on gotovo svakodnevno putem svog facebook profila plasira specifične ilustracije:
,,Volim da crtam! Nekako su mi muzika, pisanje i crtanje sastavni deo pogleda na svet. Crtam svakodnevno i taj kontinuitet me održava u ritmu. Dok crtam slušam muziku i to je to! Verujem u dobro…” iskren je Kebra.

kebra-crtez-2

Beogradski koncert Obojeni program očekuje 10. decembra u Elektropioniru, 16. decembra će nastupiti u Zrenjaninu – u Vinyl Bassic Cafe-u, a 24. decembra u Novom Sadu – u klubu The Quarter​, a na sva tri nastupa podršku će im pružiti grupa Auf Wiedersehen. ​

kebra-crtez-1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *