15894779_10208754090315603_280806942308535446_n

Praznici donose specijalnu priliku da se ušuškate u toplini kluba i pustite da vas ponesu zvuci sad već tradicionalnog „Holiday Special“, koji vam predstavlja grupa Went!
Ovog puta, sa vama će biti i fantastični subotički bend Wooden Ambulance!
Ceo događaj počinje u 21h, a karte se mogu kupiti na ulazu po ceni od 400rsd.

Went je nastao 2005. godine, i u svojoj muzici polazi od tradicije američkog folka, mešajući uticaje alternativnih žanrova sa estetikom akustičnog zvuka. Do sada su izdali album i tri EP-a za nezavisnu kuću Floorcollapsing i odsvirali veliki broj koncerata širom Srbije i regiona (Slovenija, Mađarska, Hrvatska). Bend čine: Dušan Filimonović (vokal, gitara), Sara Tomić (bas), Goran Štrbo (gitara, perkusije) i Stefan Pejatović (bubanj).

Facebook:
https://www.facebook.com/band.went/?fref=ts
Bandcamp:
http://abandknownaswent.bandcamp.com/releases
Youtube:
https://www.youtube.com/channel/UC4V4Smx-wj6PFV00_OQsBgg
Instagram:
https://www.instagram.com/a.band.known.as.went
__________________________

Wooden Ambulance je odsvirao više od sto koncerata u regionu, a osim standardnih nastupa imao je i biciklističke turneje po susedstvu, kao i turneju u Holandiji, te učestvovao na festivalima Waves Vienna, Exit, Festival uličnih svirača, Americana Night, Toochepin. Svi koji su ovaj bend videli više puta, znaju da koncerti Wooden Ambulance-a nikada nisu isti. U bendu su: Aleksa Otašević, Anamarija Tumbas, Balša Pešikan, Boris Čegar, Davor Bašić Palković, Goran Grubišić, Srđan Terzin i Tibor Takács.

Facebook
https://www.facebook.com/wooden.ambulance/
Bandcamp
https://woodenambulance.bandcamp.com/

Categories: Vesti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *