U sali Amerikana Doma omladine Beograda u petak, 29. septembra biće održan festival “Zvuk Beograda” na kojem će nastupiti bendovi Stray Dogg i Kralj Čačka, kao i Vladimir Kolarić Kole iz Velikog Prezira u solo, akustičnoj varijantni.

Cena karte u pretprodaji iznosi 800 dinara, dok će cena redovne karte biti 1000 dinara. Karte možete kupiti u Eventimu, ali i u Zaokretu i Šikarici.

“Zvuk Beograda” je koncertno veče izvođača koji su pronašli svoju publiku, imali rasprodate koncerte po najvećim dvoranama na našim prostorima i napravili generacijski talas u rokenrolu u Beogradu, ali i regionu. Ti bendovi su, izmđšu ostalog, Stray Dogg , Kralj Čačka i Veliki prezir. Nikada do sada ovi bendovi nisu svirali zajedno, na zajedničkoj koncertnoj večeri, pa će ovo biti prilika za ljude koji se pronalaze u zvuku i specifičnom senzibilitetu koji povezuje ova tri benda, da ih čuju na istom mestu – u Domu omladine Beograda.

KRALJ CACKA
DOM OMLADINE BEOGRADA
22.12.2016.
FOTO Stanislav Milojkovic

“Ideja je da prvi put ujedinimo najbolje predstavnike cele jedne rokekrol generacije, alternativne scene u zemlji i da na taj način ujedno i promovišemo naš grad kao muzički centar regiona, što i jeste. Motivisanje bendova na ovoj sceni i rađanje kulture i tradicije velikih rokenrol događaja u zemlji je nešto što nam fali. Smatramo da su ovakvi događaji neophodni, kao i ljudi koji će se angažovati oko podrške nezavisnoj muzičkoj sceni”, rekla je Sandra Planojević, PR festivala.

Program će početi u 21h.

Festival je podržao Gradski sekretarijat za kulturu Grada Beograda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.