Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 14 Feb 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Slovenačka BORGHESIA zbog bolesti odložila beogradski koncert za 11. maj

Foto: Jože Suhadolnik

Nažalost, zbog bolesti, pioniri elektronske muzike na našim prostorima, slovenačka BORGHESIA, primorana je da beogradski nastup odloži za 11. maj. Mesto ostaje isto – klub Elektropionir.

Bend svim svojim fanovima tim povodom poručuje:

,,Imamo loše vesti… Nažalost primorani smo odložiti BORGHESIA koncert u Beogradu zbog bolesti (grip) u bendu. Jako nam je žao, pogotovo jer smo se svi jako radovali koncertu u Elektropioniru i ponovnom gostovanju u Beogradu nakon svih ovih godina… Ali bolest je bila jača! Sa organizatorom koncerta dogovorili smo odmah novi datum – 11. maj. Sorry još jednom svima i hvala na razumevanju”

Kupljene ulaznice važe za novi datum, a svi kojima novi termin ne odgovara, povrat novca mogu da izvrše u kafeu Šikarica počev od 15. februara.

I za 11. maj ulaznice koštaju 1.200 dinara u pretprodaji / 1.500 na ulazu (ukoliko ih bude ostalo)
Prodajna mesta: Šikarica (od 16.30 do 00.00 svakog dana, Skadarska 22) i Zaokret (Cetinjska 15).

Ekipa Elektropionira i koncertne agencije Odličan hrčak, članovima benda želi brz oporavak.

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

@wpshower