Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 03 Apr 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

KULTUR SHOCK u SubBeernom Centru 10. aprila

Foto: Promo

KULTUR SHOCK je na proputovanju svetom – promovišu aktuelni album “D.R.E.A.M”, a među prvim stanicama velike turneje našao se i Beograd.

Kultur Shock nastupiće u SubBeernom Centru 10. aprila sa početkom u 20h!

Bend se odlučio za klupsku turneju jer žele da budu što bliže publici – da razmene energiju i ideju oko koje nas Kultur Shock sve već godinama okuplja!

,,Kultur Shock je baš onakav kakav punk danas treba da zvuči!” – ovako je Jello Biafra opisao ono što Đino i ekipa već decenijama rade.

A i te kako vredno rade… širom planete! Turneja koja je pred njima obuhvata Nemačku, Češku, Italiju, Sloveniju, Hrvatsku, Makedoniju, Bugarsku, Grčku i Srbiju – 10. aprila, u podzemlju Cetinjske, u SubBeernom Centru.

Foto: Album cover

Ulaznice su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i na svim Ticket Vision (ex Eventim), DD Tickets i Gigs Tix prodajnim mestima, i to:
800 dinara – promotivni kontigent (ograničen broj ulaznica)
1.000 dinara – redovna cena
1.200 dinara – na veče koncerta, na ulasku u klub

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

@wpshower