Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 31 Jul 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Donosimo službeno priopćenje povodom zdravstvenog stanja Dušana Kojića Koje

Povodom vijesti koja je jučer poharala regionalne medije, oglasila se obitelj legendarnog frontmena i osnivača grupe Disciplina kičme, koju prenosimo u cijelosti.

“Povodom objavljivanja vesti o zdravstenom stanju Dušana Kojića Koje, porodica, bliski prijatelji i saradnici se zahvaljuju svima na pokazanoj brizi i mole za privatnost”, stoji u službenom priopćenju i nadalje se navodi: “Po dolasku u Veliku Britaniju Koja je osetio određene zdravstvene probleme. Engleski lekari su ustanovili da je u pitanju moždani udar, te mu je pravovremeno pružena specijalistička pomoć i čeka se da se oporavi.”

“Uz vaše iskrene želje za oporavkom, još jednom apelujemo da je našem Koji i članovima njegove porodice u ovom trenutku najpotrebniji mir. O svemu ćemo vas pravovremeno obavestiti zvaničnim saopštenjem. Zahvaljujemo na brizi i razumevanju”, na kraju navodi porodica Kojić.

Mi se također pridružujemo u nadi i željama za oporavak jednog od najutjecajnijih i najprogresivnijijih glazbenika i karizmatika ovih prostora.

Drž’ se Zeleni zube!

Izvor: RavnoDoDna

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

@wpshower