Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 11 Oct 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

ZOSTER obnavlja ritualni ples u Novom Sadu i Beogradu – 18. i 19. oktobar

Foto: Mrvica

Na jednom od letošnjih festivalskih nastupa dobili su kompliment da su ,,domaći Queens of the Stone Age”, a Mostarci se i dalje potpisuju skromno – ,,Grupa Zoster – Vaša grupa”.

,,Budi svoj kad jesi gdje jesi, a kad nisi, i nemoj”, jedan je od njihovih najprepoznatljivijih stihova koji možda i najbolje opisuje njihovu ležernost i nenametljivost. Tako i opčinjavaju armiju svojih poštovalaca – magičnom opijajućom jednostavnošću.

Beograđane i Novosađane redovno posećuju i svaki novi dolazak šarmantnih Mostaraca znači i sve brojniji auditorijum. Ne čudi što je tako tako – njihovi nastupi se prepričavaju. Jedinstveni i energični, neizvesni a koncizni, Zosterovci su momci koji uvek iznova iznenade prisutne. Prijatno. Budući da se svako ko je jednom bio na njihovom nastupu, na svaki novi koncert Zostera vrati sa bar onim jednim novim ,,+1″ u pratnji.

Novi ritualni ples grupa Zoster priprema za
18. oktobar u Novom Sadu – u Gerila Baru
19. oktobar u Beogradu – u SubBeernom Centru.

Foto: Jovana Milovanović / Skullcheez

Za beogradski koncert ulaznice su u prodaji u kafeu Šikarica (Skadarska 22, Beograd) i na prodajnim mestima Ticket Vision-a. Pretprodajna cena je 1.000 dinara, dok će 1.200 dinara biti cena ulaznice na veče koncerta.

Za novosadski koncert, ulaznice po istoj ceni od 1.000 dinara dostupne su u samom Gerila Baru.

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

@wpshower