Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 31 Mar 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Let 3, Partibrejkers, KKN, Goribor, Ritam nereda, Nikola Vranjković i drugi u Vrnjačkoj Banji

Lovefest iz Vrnjačke banje ove godine seli se kraj vrnjačkog jezera i u periodu od 7. do 9. avgusta na pet muzičkih bina nastupiće preko 70 izvođača.

Partibrejkers

Rok program činiće koncerti Ramba Amadeusa, Goribora, Bad Copy, Nikole Vranjkovića, Partibrejkersa, S.A.R.S.-a, Kande Kože i Nebojše, Let 3, Stereo Banane, Who See, Prti Bee Gee i Za Dž. A prema navodima organizatoria, uskoro će uslediti još imena.

Kompleti karata prodaju se u fazama od po 3.000 kompleta, gde se prvi kontigent može nabaviti po ceni od 1.599 dinara. Potom sledi cena od 1.999, 2.499 i napokon 3.299 dinara. Mogu se kupiti preko Eventim mreže.

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne