Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 06 Jun 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

BESPLATNI ROKENROL KONCERT U OBRENOVCU

Petak 8. jun, 19.30

Na desetom jubilarnom koncertu ovogodišnje Jelen top 10 turneje 8. juna u Obrenovcu, pored već najavljenih grupa Block Out, Darkwood Dub, Električni orgazam, Kanda Kodža i Nebojša i Bukowski,  na zahtev obrenovačke publike nastupiće i Obojeni program!

Jelen top 10 turneja, pred veliko finale na Belgrade Calling festivalu, stiže nadomak prestonice! Besplatna rokenrol svirka za pamćenje dogodiće se na platou kod hotela ,,Obrenovac“.

Svi ljubitelji kvalitetnog domaćeg r’n’r zvuka su pozvani da se pridruže ovom spektakularnom muzičkom karavanu jer, sudeći prema mišljenju više od 10.000 posetilaca dosadašnjih koncerata održanih u okviru JT 10 turneje, radi se o događaju koji se ne sme propustiti.

Obrenovčani, pripremite se za nagradnu igru koju organizujemo putem zvanične Jelen top 10 facebook strane http://www.facebook.com/jelentop10. Bićete u prilici da upoznate neke od svojih omiljenih muzičara!

Svi već uveliko broje dane do jubilarnog besplatnog JT 10 koncerta u Obrenovcu!

Jelen top 10 turneja širi najbolje vibracije!  One ne mogu da se opišu, niti prepričaju – mogu samo da se dožive!

Tačne informacije o terminima, mestima, izvođačima, kao i brojna iznenađenja očekuju vas na: http://www.jelentop10.com/http://www.facebook.com/jelentop10

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne