Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 Apr 2012, i nalazi se u kategoriji Izdanja.

Disciplin A Kitchme: „UF!“ – vinil


Od 25. aprila 2012. godine i zvanično je u prodaji ekskluzivno vinilno izdanje albuma ,,UF!” Discipline Kitschme!!! Diskografska kuća Odlični Hrčak odštampala je album na vinilu, tako da je posle petnaestak godina jedan album Discipline ponovo dostupan i kao gramofonska ploča!
DAK su album ,,Uf!” objavili u skraćenom free download obliku za Exit Label, u integralnoj verziji na CD formatu pod okriljem diskografske kuće PGP RTS, a pod etiketom Odličnog hrčka na vinilu, što je posebno obradovalo kolekcionare kojih je sve više kako u Beogradu, tako i širom Srbije.
Izdanje je dostupno u prodavnici ploča Pinball Wizard Records, u Dallas Music Shopu, na berzi ploča u Gun Clubu (Miloša Pocerca 10) svake nedelje od 12-16h, a moguća je i online kupovina http://www.odlicanhrcak.com/naruci/

1 komentar

  1. Traktorista
    28/11/2016

    Dali je ovaj Lp stampan sa analognog mastera i master iz analognog izvora? Ili je stampano sa digitalnog mastera kao i cd? Jer ako je sa digitalnog onda je zapis na vinilu isto kao i na cdu i ne vidim onda poantu. Ako hocu vinil hocu cuti sve analogno, ako hocu digitalno kupit cu cd. Bilo bi ok da nama fanovima kazete ovu informaciju.

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: