Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 03 Nov 2017, i nalazi se u kategoriji .

Amy’s House@ Elektropionir

Datum: 03. 11. 2017.


“Amy’s House”, tribjut bend velikoj jazz/soul pevačici Amy Winehouse, nastao je u Beogradu krajem 2015. godine. Ovaj osmočlani muzički sastav, sastavljen od vrhunskih muzičara, profesionalaca (Big Bend) koji iza sebe imaju veliki broj scenskih nastupa i studijskih sati, okupio se oko ideje da donese slušaocima, pratiocima i obožavaocima čaroliju jedne od najnajgrađivanijih, i najpriznatijih pevačica, i autora novog doba. Da li su uspeli u tome meri se reakcijom i komentarima na održane koncerte u Beogradu, pohvale i reci podrske koji stižu iz čitavog regiona, kao i pozivima za gostovanje.

U zahtevnoj ulozi – vokal – Nevena Filipović, Jazz / rock / pop / fado/ afro pevačica i nastavnica pevanja. Još u vreme srednje muzičke škole osniva svoj prvi bend “All For Jazz”(Bojan Turkić-piano, Vladimir Kostadinović-drums, Zoran Lazarević-bass) a odmah zatim i rock bend “Blue Note” (Zoran Lazarević-bas i Ivan Zečević-bubanj–ex “Oktobar 1864.”). Upisuje Jazz Akademiju Universität für Musik und darstellende Kunst Graz (odsek pevanje). Tamo sarađuje sa velikim evropskim i američkim muzičarima, kao sto su: Laurie Antonioli, Dena DeRose, Nada Zgur, Stjepko Gut, Renato Chicco, Fritz Pauer i mnogi drugi. Takođe učestvuje na raznim Workshop-ovima (Joy Clayton, Melba Joyce, Kurt Elling..). Sarađuje i sa velikim dvanaestočlanim bras bendom “Eddi Luis&Company”, sa kojim nastupa po velikim dvoranama u Gracu i Beču.

Okupljeni oko iste ideje, zvuka koji je u svom kratkom stvaralackom zivotu Amy Winehouse urezala u svetsku muzicku jazz/soul scenu, u zelji da ga i dalje donose onima koji su ga prepoznali i usvojili, Amy’s House je kreirao totalni zvucno – vizuelni spektakl, nema sumnje jedinstven i neponovljiv.

Amy’s House je nastupao na binama Kulturnih centara Beograda, Pančeva, Lazarevca, na Festivalu Vakanza – Zadar, na Kalemegdanu povodom EU proslave “Evropa otvoreno”, i na najvećim klubskim binama Beograda.i Novog Sada, a za njega se zainteresovala i jedna od najvećih kruzing kompanija AIDA, i uvrstila ga u svoj show program.

https://www.facebook.com/Amys-House-Tribute-band-to-Amy-Winehouse-1223588297670089/

Cena karte 400 rsd

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: