Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 20 Jun 2017, i nalazi se u kategoriji .

Escape-ism (Ian Svenonius) + Kristy and the Kraks @ Elektropionir

Datum: 20. 06. 2017.


Resetor i Pop Depresija predstavljaju:
Ian Svenonius as ESCAPE-ISM
(The Make-Up, Chain and the Gang, Nation Of Ulysses…)
+ Kristy And The Kraks (Austrija)
Beograd, Elektropionir
Utorak, 20. jun 2017, 20:30h

★★★★★★★★★★★

Rokenrol božanstvo Ian Svenonius dolazi u Beograd u utorak 20. juna! Legendarni pevač grupa The Make-Up, Chain and the Gang, Nation Of Ulysses…, pisac kultnih knjiga (‘The Psychic Soviet,’ ‘Supernatural Strategies for Making a Rock ‘n’ Roll Group,’ ‘Censorship Now!!’), filmski autor (‘Launching of the Dream Weapon,’ ‘What is a Group?,’ ‘The Seduction of Paolo Hewitt’) i borac za slobodu misli predstaviće svoj “live kolaž” ESCAPE-ISM, koji je ritualni lament u slavu AM-FM radija. Svenoniusu u ovom ritualu pomažu beat box, razne muzički isečci, delići sportskih prenosa, najave radio voditelja, zvuci sa ulice, spavaćih soba, škola, brojni instrumenti, efekti, semplovi… Kritičari su u oceni ESCAPE-ISM-a jednoglasni: “Nisam video ništa! Gledam samo svoja posla i ne želim probleme!”

ESCAPE-ISM je originalno dizajniran kao zvučni kolaž u okviru promocije Svenoniusuve knjige “Supernatural Strategies for Making a Rock ‘n’ Roll Group” (2013 Akashic), ali je od tada do danas potpuno mutirao, raspao se i ponovo sastavio i sada mu je prirodno stanište rokenrol koncerti, umetničke instalacije, razne izborne i druge konvencije i slični inspirativni događaji.

https://en.wikipedia.org/wiki/Ian_Svenonius
https://www.facebook.com/pages/Ian-Svenonius/106394299391644

Video:

★★★★★★★★★★★

KRISTY AND THE KRAKS je (dvoglavo) dete ljubavi Kate Kristal i Ana Threat, koje samo pravi haos u glavama ljubitelja analogne muzike, klabera i vinil frikova od Beča do Čikaga. Gitara i bubanj, dva glasa, energija dovoljna da vas oduva i muzika koja u sebi spaja Fila Spektora i the Shangri La’s i esenciju panka uz naklon na jednu stranu Billyju Childishu, na drugu The Cramps.

Prvi deo karata po promotivnoj ceni od samo 600 dinara možete kupiti u Zaokretu (preko puta Elektropionira, radno vreme: 9~23h).
Za one koji žive VAN Beograda: preko resetorbooking@gmail.com možete izvršiti rezervaciju ulaznica po ceni od 800 dinara koliko će koštati u redovnoj prodaji. U pismu obavezno navesti ime, prezime, količinu karata i broj mobilnog.

https://www.facebook.com/kristykraks/
http://www.fettkakao.com/artist/kristy-and-the-kraks/

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: