Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 20 Oct 2017, i nalazi se u kategoriji .

Hurleur @ Elektropionir

Datum: 20. 10. 2017.


Negotinski sastav Hurleur ima promo svirku svog prvog albuma! Zajedno sa gostima: Irvas, NAVY ne obećava.Ulaz je besplatan!!!!

Hurleur je heavy punk-rock bend iz Negotina osnovan 2012. godine, a autorski rad počinju 2014. Učestvovali su na mnogim festivalima među kojima su i Belgrade Beer Fest, 49. Zajecarska Gitarijada, TLO fest, Rock Village, Park Fest, Beogradski Manifest, Arsenal Fest, Exit,… Imali su i tri zapažena nastupa na festivalima u Sofiji, a iza sebe imaju i preko 80 klupskih svirki.. Trenutno imaju aktuelan demo “CAI!”, i u procesu su snimanja albuma prvenca. Svoju muziku opisuju kao krik jedne generacije sa tekstovima punim bunta koji govore o trenutnom stanju u kom se naše društvo nalazi, kao i o životu čoveka.

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: