Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 15 Apr 2017, i nalazi se u kategoriji .

Jenner @ Elektropionir

Datum: 15. 04. 2017.


U subotu, 15.4.2017. od 21h, u klubu Elektropionir (Cetinjska 15, Beograd), održaće se koncert grupe Jenner na kom će biti izveden album “To Live is to Suffer” u celosti, a kao podrška nastupiće dva publici već dobro poznata benda, Superhammer iz Inđije i Deadly Mosh iz Kragujevca, koji će premijerno izvesti neke od svojih novih pesama.

Karte se kupuju na ulazu u klub, u iznosu od 250 dinara.

Satnica:
Superhammer 21:00 – 21:30
Deadly Mosh 21:45 – 22:30
Jenner – 22:45 – 23:45

SUPERHAMMER – bend koji pored raznih problema i čestih promena članova već godinama opstaje zahvaljujući ljubavi prema muzici i upornosti bračnog para Stanić (Igor&Jadranka), posle duge pauze vraća se na lajv scenu u još moćnijem obliku nego što smo navikli!!! Ovaj fantastični tandem će na ovom koncertu promovisati svoj novi EP “II/III/IV” koji uskoro izdaju za izdavačku kuću Miner Recordings.
https://www.facebook.com/Superhammerband/?hc_ref=SEARCH

DEADLY MOSH – bend koji je već odavno zasluženo stekao titulu jednog od najboljih srpskih thrash metal bendova sadašnjice, ovog puta će pokazati da to zaista i jeste!!! Pored najvećih hitova sa albuma “Hellsound” i “United by Pain”, ova četvorka će premijerno izvesti i neke od pesama koje će se naći na njihovom novom albumu. Očekujte energičan nastup, mnogo šutki i headbangovanja i budite sigurni da će vas Milos, Aleksandar, Luka i Vojin pošteno zagrejati!
https://www.facebook.com/DeadlyMoshWoodland/?fref=ts

JENNER – https://www.facebook.com/jennerserbia/?ref=br_rs

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: