Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 24 Mar 2017, i nalazi se u kategoriji .

Kontakt konferencija 2017 @ Elektropionir, Zaokret

Datum: 24. 03. 2017.


KONTAKT 2017
Muzika ✔️ Festivali ✔️ Turizam
23. i 24. mart @ Cetinjska 15: Elektropionir, Zaokret, Marsh Creative Production

+ Veliki ,,da budemo samo dobro” koncert grupe E-PLAY za otvaranje prve večeri konferencije (E-play u Elektropioniru / 23.mart)
+ bogat internacionalni koncertni program (TBA #uskoro ;) )

BESPLATAN je ulaz na panele, tribine i prezentacije.
***
Prva konferencija #KONTAKT2017 proizišla je iz potrebe umrežavanja organizatora i promotera regionalnih muzičkih festivala, turističkih udruženja i organizacija, kulturnih centara, klubova, i ostalih delatnika u kulturi i umetnosti. Proizišla je iz potrebe stvaranja jasne infrastrukture u muzičkom biznisu i brisanja kulturnih granica u regionu, jer su muzički festivali glavni turistički adut balkanskih zemalja.

Učešće u KONTAKTU uzeli su predstavnici najznačajnijih festivala iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore, koji će kroz primere dobre prakse, inspirativne tribine, kreativne panele i javne diskusije ukazati na nove trendove i još jasnije mapirati region kao izuzetni plodno tlo za razvoj muzičke industrije.

Paneli, tribine i diskusije vodiće se na sledeće teme:
✳️ Festivali promoteri gradova
✳️ Festivali od ideje do realizacije
✳️ Festivali kao destinacije
✳️ Savremena diskografija

*Ulaz na panele i tribine je SLOBODAN
*Simbolično će se naplaćivati ulaz samo za pojedine muzičke programe koji će se odigravati u Elektropioniru

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: