Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 08 Apr 2017, i nalazi se u kategoriji .

Stereo Banana @ Elektropionir

Datum: 08. 04. 2017.


Solistički spektakl u Beogradu!
Stereo Banana prvi put u Elektropioniru!
April / osmi
Ulaznice: 600 dinara
(pretprodaja @ Sikarica’n’Zaokret)

Malo je onih koji nisu videli kako izgleda niška verzija “Trainspottinga“ spakovana u tri minuta… Energični hip-hop dvojac Stereo Banana napravio je njeverovatan uspeh spotom za pesmu ,,Nemoj da znojiš tehniku” koji je za kratko vreme više od 320.000 pregleda i tako postao treći najgledaniji video sadržaj u našoj zemlji na najpopularnijem video servisu.

,,Nemoj da znojiš tehniku” i druge zarazne hitove Stereo Banane beogradska publika će konačno biti u prilici da čuje #UŽIVO, na celovečernjem Bananinom koncertu u Elektropioniru 8. aprila.

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: