Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 25 Mar 2017, i nalazi se u kategoriji .

Tamara Ristić aka Kezz @ Elektropionir

Datum: 25. 03. 2017.


Kezz u Elektropioniru 25. marta!

Nakon što je prošle godine pobedila na regionalnom konkursu “Ženski element”, koji organizuju Mascom Records i Mikser festival, karijera mlade Tamare Ristić, poznatije publici kao “KEZZ”, u kontinuiranom je usponu. Svoj autorski projekat pokrenula je krajem 2014. objavljivanjem prvog singla “Moma” koji je ušao u najuži izbor od tri pesme na konkursu World Music Network-a iz Londona. Tamara nastupa sama, uz looper, klavijaturu i melodiku stvarajući jedinstven muzičko-scenski performans. Za nastup u Elektropioniru Kezz najavljuje i specijalnu gošću. Uskoro više informacija o tome!

Ova mlada kantautorka i live looping umetnica je upravo završila snimanje svog prvog studijskog albuma koji će izaći ovog proleća u izdanju Mascom Recordsa.

Kezz uspešno spaja elektronsku i tradicionalnu muziku, a svoj stil opisuje kao spoj prirodnog i elektronskog, izvornog i modernog.

Čekamo vas na nastupu Kezz u našem klubu u subotu, 25.marta 2017.
Cena karte 300 rsd

Pratite Kezz na njenoj oficijelnoj Facebook stranici i YouTube kanalu:

https://www.facebook.com/kezztamara

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: