Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 06 Oct 2017, i nalazi se u kategoriji .

The Cockblockers @ Elektropionir

Datum: 06. 10. 2017.


The Cockblockers je bluz rok bend koji je počeo sa radom 2011. godine. Dve godine kasnije snimaju svoj prvi EP “Give me all I want”. Putovali su širom Srbije, i nastupali na festivalima (Nišville Jazz Festival 2014, Arsenal FEST 2015, EXIT 2016) i delili binu sa velikanima kako srpske tako i internacionalne rok i bluz scene. Nakon EP-a, u naredne dve godine objavili su 2 singla, i live session “Waiting for the train” sa 6 autorskih pesama. U julu mesecu izašao je njihov debitantski album ”Free Your Mind” pod etiketom Metropolis Music. Kao dva specijalna gosta na albumu pojavljuju se Tanja Jovićević (EKV, Oktobar 1864) i Aleksandar Lokner (Bajaga i instruktori). Svirku The Cockblockersa karakteriše energičnost i eksplozivna gitara pretočeni u mešavinu bluza, roka i fanka. Bend čine Nenad Todorović (gitara/vokal),Petar Blagojević (bas gitara/vokal) i Nikola Grozdanić (bubnjevi).

www.thecockblockersband.com

Dođite na veliku promociju debitantskog izdanja kojom “Free Your Mind” počinje mini turneju po Srbiji. Program počinje u 21h odabirom muzike članova benda The Cockblockers, dok će svirka krenuti u 22h.

Karte:
U pretprodaji – 200din (Zaokret)
Na ulazu – 300din

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: