Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 23 Mar 2017, i nalazi se u kategoriji .

Vizelj @ Kontakt konferencija

Datum: 23. 03. 2017.


U okviru Kontakt konferencija grupa Vizelj će promovisati svoj upravo ublavljeni album ❗️ NAJ BOLJI ❗️

Elektropionir, 23. april u 18:30
ULAZ JE BESPLATAN!

Album je nastao kao nastavak ideje prvog EP-a.
Bend je ciljao da stvori kolaž različitih zvukova i atmosfera, i kao rezultat toga nastao je album koji skače sa hardkor panka na pijanu narodnu muziku, sa grandža preko fjužna na kantri, mešajući različite, često suprotstavljene uticaje.

Iako ovo možda zvuči kao haos, postoji neki red u tom ludilu…

Groteskna kombinacija zaraznih refrena od jedne reči, fanki gitara, režućeg basa i agresivnih bubnjeva održava bendov prepoznatljivi zvuk, a u isto vreme im dozvoljava da istražuju različite žanrove i ideje.

Albumu su prethodila 3 singla, pesme Nosorog, Ritam mašina i Mamuze.

Sada je ceo tu, pred nama, a grupa Vizelj će za posetioce #Kontakt2017 konferencije i posetioce promocije uživo i izvesti deo ovog dugoočekivanog izdanja!

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: