Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 Sep 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Kanda Kodža i Nebojša nas vode na Jamajku

Pre nego što nas odvedu na spektakularno koncertno putovanje u Baštu Kluba studenata tehnike u petak, 29. septembra, Kanda Kodža i Nebojša nas vode na ,,Jamajku”!

Već uveliko pripremaju novi studijski album najavljen singlom ,,Prekidi ponovo“, a sada su odlučili da predstave još jednu novu pesmu.

,,Jamajka je drugi najavni singl albuma čiji je izlazak planiran za iduću godinu. Kao i Prekidi ponovo, snimljena je u vrbaškom studiju Šamarčina, uz veliku pomoć domaćina studija, Roberta Telčera, uz neka sitna dosnimavanja u Beogradu. Jamajka je i prva studijska koprodukcija sa Vladom Burićem, našim toncem i producentom ovogodišnjeg koncertnog izdanja benda”, kazao je Nenad Pejović, gitarista KKN-a, i otkrio je ko je zaslužan za dinamičan video spot koji prati novi singl: ,,Kao i više puta do sada, na kraj ulice se sa nama uputio Lazar Sakan koji je okupio raspoloženu video ekipu koja nas je pratila u različitim situacijama, a pesmu ćemo izvesti premijerno u beogradskom KST-u u petak, 29.septembra.”

Pored velikog beogradskog koncerta koji pripremaju za petak, a koji će održati u prostoru kojem se uvek rado vraćaju, Kanda Kodža i Nebojša uskoro kreću na regionalnu turneju u okviru koje će posetiti i Zagreb, Sarajevo, Ljubljanu i Novi Sad.

Ulaznice za koncert u Bašti KST-a još uvek su dostupne po ceni od 600 dinara u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u KST-u, dok će na ulazu, na veče koncerta, koštati 800 dinara.

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: