Odličan hrčak

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 Sep 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Kanda Kodža i Nebojša se vraćaju u baštu KST-a 29. septembra

Godinama unazad Kanda Kodža i Nebojša koncertima u bašti KST-a dokazuju koliko im je ovaj kultni gradski prostor udoban. Zato mu se stalno vraćaju…

U petak, 29. septembra, KKN će ponovo Beograđane i goste grada okupiti u bašti!

Kanda Kodža i Nebojša su aktuelni album ,,Uživo!” objavili u martu ove godine i pomovišu ga širom regiona… uživo!

Album je dostupan na Deezeru i svim relevatnim digitalnim servisima za stream i download i zaokružio je prvu 25-godišnjicu rada benda.

U KST-u će publika 29. septembra biti u prilici da se podseti kako izgledaju ,,Divni dani”, uveriće se da su ,,Kafane i rokenrol” nerazdvojni, a desiće se verovatno i neki ,,Prekidi ponovo”… jer ,,Prekidi stvarnosti” su kada je ovaj beogradski bend u pitanju neminovni – atmosfera na svakom njihovom novom koncertu sve prisutne odvede u neku novu neponovljivu dimenziju.
Ulaznice po promotivnoj ceni od 500 dinara dostupne su svakodnevno u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u KST-u (od srede do subote od 23h – 03h)

Broj ulaznica po promotivnoj ceni je ograničen. Redovna cena ulaznica biće 600 dinara.

Prokomentariši

*

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo seu: Obojeni program, Partibrejkers, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

Budite u toku sa dešavanjima i novostima na muzičkoj sceni i u Klubu Gun. Za prijavu jednostavno ukucajte Vaš email.

%d bloggers like this: