Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 31 Oct 2011, i nalazi se u kategoriji Vesti.

KANDA KODžA I NEBOJŠA U DOMU OMLADINE

Petak 4. novembar 21h

Veliki beogradski koncert – promocija albuma “Manifest”!

Tokom dvadesetogodišnjeg delovanja KKN su snimali muziku koja je probijala barijere, kako one prostorne, postavljane hroničnim bezumljem, tako one vremenske, oivičene jalovom nostalgijom za boljom prošlošću. Iza ove petorke su bezbrojni kilometri, stotine nastupa i nezadrživo rastuća publika sa kojom su KKN nepogrešivo prekidali takvu stvarnost.

Singl “Kafane i rokenrol” obeležio je 2010. godinu, dok ovogodišnji album “Manifest” (Odličan hrčak) nastavlja da potvrđuje kreativnu vitalnost benda, u šta su se uverili posetioci nedavno održane prolećne Jelen Top 10 turneje, na kojoj su KKN bili jedni od nosilaca. I više od toga – KKN danas polako postaje velika klasična grupa naše popularne muzike, sastav koji se podmlađuje sa svakom novom rok generacijom.

Sada je vreme za veliko koncertno upoznavanje Manifesta Kande Kodže i Nebojše, uz izbor klasika iz repertoara koji je nastajao tokom protekle dve decenije – vreme je dakle za novu rokenrol proslavu: spremite se za veliku noć, sa srcem na pravom mestu, tačnije u Domu omladine Beograda, u petak, 4.novembra!
Ulaznice su u pretprodaji na Blagajni DOB i na Eventim prodajnim mestima po ceni od 800 dinara.
Na dan koncerta cena ulaznice biće 1000 dinara.

Comments are closed.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne