Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 26 Nov 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Kulturno – zabavna akcija „Neukusu treba reći NE!“

Legendarna beogradska grupa Disciplina A Kitschme organizuje kulturno – zabavnu akciju pod nazivom “Neukusu treba neći NE!” u četvrtak 18. decembra u SKC-u. Celokupni događaj, osim koncerata, vizuelnog sadržaja i dj-inga, uključuje i mogućnost nabavke knjiga, stripova, vinilnih ploča, majica, ali i slatkiša.

Disciplin_A_Kitschme_1

Kao glavne zvezde večeri nastupiće Disciplin A Kitschme, a pored njih svoje polusatne nastupe imaće i Straight Mickey And The Boyz, Bo, 16 osam 23 i Za DŽ.

Svoj DJ set u Holu SKC-a imaće DJ Steva Glušac (stoner soul, desert-punk), dok će za muziku između nastupa grupa u Velikoj sali biti zadužen DJ Njegova Ekselencija Crni Zub (space-glam-fonk).

Na ekranima u Holu SKC prikazivaće se razne animacije, kao i “pokretne slike blaxploitation estetike sedamdesetih”.

Takođe, u Holu SKC-a biće postavljeni štandovi dobrog ukusa na kojima će se predstaviti : Kreativni centar, Stripoteka Darkwood, Bombondžija Bosiljčić, Dechko Tzar, Geopoetika kao i mnogi drugi.

Kulturno-zabavna akcija počinje u 17:30!

Karte za ovaj događaj su 800 RSD u pretprodaji, 1000 RSD na dan akcije, a mogu se nabaviti na blagajni Studentskog Kulturnog Centra (Kralja Milana 48), kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22).

DISCIPLIN A KITSCHME
facebook
youtube

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne