Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 04 Feb 2011, i nalazi se u kategoriji Izdanja.

Izdanja Dancing Beara preko Odličnog Hrčka dostupna u Srbiji

Izdavačka kuća Odličan Hrčak iz Beograda i Dancing Bear iz Zagreba potpisali su ugovor o medjusobnom zastupanju i saradnji, kako na polju izdanja tako i na koncertnoj promociji bendova koje ove kuće zastupaju.

Izdanja Dancing Beara preko Odličnog Hrčka dostupna u Srbiji:
Partibrejkers, Trance Balkan Desorganisation, ŽeneKese, Petrol, Repetitort, Nežni Dalibor, Stuttgart online, Multietnička atrakcija i Popečitelji po prvi put u prodaji u Hrvatskoj

U Srbiji će se u prodaji konačno naći sledeća izdanja: Majke (Put do srca sunca, Vrijeme je da se krene, Razum i Bezumlje i unplugged), sva izdanja grupa Bambi Molesters, Gatuzo, Erotic Biljan and His Heretics i Kawasaki 3p dok će se u Hrvatskoj po prvi put pojaviti živi album ‘Krš i Lom’ grupe Partibrejkers, Trance Balkan Desorganisation, ŽeneKese, Petrol, Repetitort, Nežni Dalibor, Stuttgart online, Multietnička atrakcija i Popečitelji.

Sva izdanja Dancing Bear-a mogu se kupiti u Vulkanu (bivši Mamut) u Beogradu, Pinball wizard records-u, Mungos CD Shopu (Novi Sad), Happy House CD Shopu (Niš) i ostalim bolje snabdevenim radnjama.

www.odlicanhrcak.com
www.dancingbear.hr

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne