Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 27 Dec 2021, i nalazi se u kategoriji Vesti.

NOVI SINGL-SPOT – Artan Lili ft. Cane – Rokenrol posle rokenrola

“Rokenrol posle rokenrola” je ime novog singla i spota grupe Artan Lili. Kao gost u pesmi se pojavljuje Zoran Kostić Cane, frontmen grupe Partibrejkers. Spot je delo režisera Miodraga Cicovića. Audio produkciju potpisuju Nikola Vranjković, Ivan Petrović i Marko Benini.

“Ponovo smo uradili nešto drugačije od očekivanog i ovo je prvi od pet novih singlova napravljenih sa ekipom sa scene! Mogu samo da kažem da je saradnja ca Canetom bila izuzetna. Mislim da je poruka pesme “budi rokenrol posle rokenrola” vrlo važna za sve nas koji živimo u ovom ludom vremenu” – zaključuje Bojan Slačala.

Inače, ovo je 6. singl sa trećeg po redu studijskog albuma naziva “III”. Ostale pesme i spotove sa gostima grupa najavljuje uskoro.

Nakon bogate koncertne sezone, Artan Lili će u Beogradu nastupiti 30.12. na Trgu Nikole Pašića, kao i dan kasnije 31.12. za doček u beogradskom klubu Elektropionir.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne