Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 16 Sep 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

PERO DEFFORMERO I PARTIMEJKERSI U GUN CLUBU (petak 21. septembar)

Svako ko je bar jednom posetio nastup novosadskog Pera Defformera zna da se radi o turbo metal spektaklu koji se ne propušta!

Specifična atmosfera Gun Cluba će doprineti neponovljivoj zabavi kakva nas očekuje tog petka 21. septembra već od 21.30.

Nakon koncerta Pera Defformera, najbolji provod se nastavlja uz Partimejkerse. Prvu žurku u jesenjoj sezoni Partimejkersi će organizovati upravo u Gun Clubu. Đuska, treska i sjajan muzički izbor će sve prisutne navesti da budu na nogama do jutra!

Članovi benda poručuju:

,,Vokalno-instrumentalni ansambl Pero Defformero stilskog opredeljenja okarakterisanog kao ,,Novokomponovani SentiMetal”, gaji iskrena nadanja da će njihov predstojeći koncert u prestonici (kao finale grandiozne trogodišnje turneje) biti trijumfalan…

Ako neki potencijalni samoubica i reši da svrati na ovaj debakl (čisto da se po poslednji put uveri da nema razloga za život), dočekaće ga neprijatno iznenađenje u vidu jeftinih majica (nepromočive su-idealne za skakanje sa mosta) i CD-ova (ako ga ne ubije duboka voda – plitka poezija sa albuma “UnderGrand” sigurno hoće)”.
Ulaznice su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 500 dinara.

Ulaz na žurku Partimejkersa se naplaćuje 100 dinara od 1h posle ponoći (svi posetioci sa ulaznicama za koncert, naravno, ostaju gosti kluba do kraja večeri, odnosno početka novog dana, jer Gun Club radi do 04:00).

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne