Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 16 Sep 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

SOULFLY U GUN CLUBU 20. SEPTEMBRA

Gun Club sa ponosom predstavlja koncert jednog od omiljenih bendova domaće publike!

U Miloša Pocerca 10 u četvrtak 20. septembra u 21.30 nastupiće SOULFLY!

Šest meseci od objavljivanja albuma “Enslaved” i dve godine od poslednjeg nastupa održanog u Beogradu, čuveni Max Cavalera stiže u prestonicu u okviru Maximum Cavalera turneje u sklopu koje binu deli sa sinovima, odnosno bendovima Incite koji predvodi Richard Cavalera, i Lody Kong među čijim članovima su Zyon i Igor Cavalera.

Beogradsku publiku 20. septembra očekuje ,,full Cavalera” doživljaj, a enterijer kluba i specifična atmosfera u Miloša Pocerca 10 će čuveni Soulfly predstaviti u sasvim novom svetlu.

Ulaznice su u prodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po promotivnoj ceni od 1.000 dinara, dok će na veče koncerta, ukoliko ih ostane, na ulazu u klub koštati 1.300 dinara.

Soulfly, Incite i Lody Kong u Gun Clubu!

Broj ulaznica je ograničen!

 

Comments are closed.

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne