Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 25 Oct 2016, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Trese.Lupa.Udara, nastupaju 19. novembra u beogradskom Elektropionir-u

14291764_547617835422505_6732832968316140866_n

TRESE.LUPA.UDARA. je postava koju čine Koja (Disciplin A Kitschme, ovog puta solo gitara i vokal), Švaba (Električni orgazam/The Restless, bas i vokal), Vul (Disciplin A Kitschme/ Svemirci, Bo, ex- Popečitelji, bubnjevi), uz prateće vokale – Manju (Disciplin A Kitschme) i Đurđicu (The Restless).

Repertoar TRESE.LUPA.UDARA., baziran na Kojinoj muzici iz filma “Kako je propao rokenrol”, za ovu priliku je osvežen i obogaćen novim bučnim rok standardima i glam rock himnama.
Ulaz od 21h, cena karte: 700 RDS

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne