Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 08 Sep 2021, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Artan, Miki i Nebojša u SubBeernom Centru

Foto: Romana Slačala

Posle skoro dve godine SubBeerni Centar otvara vrata svog muzičkog i pivskog sveta jedinstvenim koncertom ,,Artan, Miki i Nebojša”.

SubBeeranje 2021 započinje trostrukom koncertnom atrakcijom: u petak, 17. septembra, sa početkom u 20h u SubBeernom Centru nastupiće Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda kodža i Nebojša. Festivalska atmosfera koja se očekuje u podzemlju Cetinjske 15 nije jedina posebnost nove sezone.

SubBeerni Centar je smešten u industrijskom objektu iz 1892. godine i nekada je bio deo kompleksa Bajlonijeve pivare. Poštujući nasleđe 2017. godine je renoviran u impresivnom industrijskom stilu i postao je najveća pivnica u zemlji, ali i centar najvažnijih kulturnih i koncertnih dešavanja. U tom duhu i kreće nova sezona, SubBeeranje 2021: trostrukim koncertom atraktivnih beogradskih bendova Artan Lili, Straight Mickey and the Boyz i Kanda kodža i Nebojša, ali i otkrivanjem do sada neviđenih odaja ovog posebnog prostora u srcu Beograda.

,,Ako ste mislili da ste videli sve kutke SubBeernog Centra – niste još, ali hoćete u petak, 17. septembra. A Artan, Miki i Nebojša biće tu da taj dan učine nezaboravnim”, poručuju iz SubBeernog Centra.

Ulaznice za ,,Artan, Miki i Nebojša: SubBeeranje 2021″ dostupne su u Anti Shopu (Cetinjska 15), svakog dana od 13 do 21h.

Pretprodajna cena je 1.000 dinara.
Ulaznice će na veče koncerta koštati 1.200 dinara.

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne