Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Dec 2018, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Autopark 2019. godinu započinje u Elektropioniru

AUTOPARK pred koncert u Elektropioniru poručuje:
,,Ne možete vi toliko da pitate kad ćemo da sviramo koliko mi možemo retko da sviramo, tako da iskoristite ovu ekskluzivnu ponudu”

Iskoristite je!
Ulaznice su 800 dinara u pretprodaji, u kafeu Sikarica (Skadarska 22), na ulazu u Elektropionir koštaće 1.000 dinara.

***

Mi smo autopark.
Iako smo bili sigurni da nećemo svirati pre 2020. godine, kada je planirano obeležavanje dvadesetogodišnjice benda, predomislili smo se i evo nas 4. januara u Elektropioniru, nagojeni posle praznika.

Foto: Miloš Cvetković

Ne planirajte odlazak van grada, ne vredi bežati od sebe, već se spremite da vas melanholijom oslobodimo zanosa prazničnog raspoloženja i opterećujućih planova za bolju budućnost.

Sviramo u sastavu:
Lav Bratuša
Srđan Popov
Miroslav Cakić
Nikola Berček
Ognjenka Lakićević

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne