Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 14 Oct 2014, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Besplatan download albuma ,,Sijalica” i premijera novog spota 22.02. u 20:00 na sajtu Popečitelja

Treći album Popečitelja pod nazivom ,,Sijalica” donosi upečatljiv spoj tvrdokornih ritam i bas deonica i odvrnute klin gitare na 12 numera od kojih su se ,,Loše društvo” i ,,Novo društvo” već pojavile na regionalnim sajtovima u formi singla, a na ovaj album ulaze osvežene remasteringom.

Popecitelji-1-2012

Muzika je snimljena, miksovana i masterizovana u studiju ,,Trafika”u Kragujevcu, skromnoj ali dragocenoj bazi benda, što je i dalo priliku Popečiteljima da celokupnom snimateljskom i produkcijskom radu na albumu posvete više vremena– stvaralački proces je trajao od jeseni 2011. do avgusta 2012. godine.
Saša Furunović aka CD Ministar, gitarista benda, potpisuje celokupan produkcijski, snimateljski i postprodukcijski rad na albumu, a tradicionalno je zaslužan i za dizajn omota.

Spisak pesama sa albuma ,,Sijalica”:
1. Interfon intro
2. Hladan tuš
3. Aha
4. Loše društvo
5. Zlatna sredina
6. U grad
7. Sijalica
8. Novo društvo
9. Kombajn intro
10. Kombajn
11. Uđite!
12. Bljeskovi

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne