Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 05 Sep 2018, i nalazi se u kategoriji Izvođači.

Đorđe Miljenović Bend

Znamo ga kao Wikluh Sky iz hip-hop trojca “Bad Copy”, kao DJ-a, drum&bass MC-a,višestrukog instrumentalistu i kompozitora.

Albumi “Sam pao,sam se ubio” i “Amovi” su nastali i snimljeni tokom 2016 godine.

Ekipa koja nastupa sa Wiklerom je već odavno poznata široj ex YU publici jer skoro svi dolaze iz domaćih proslavljenih bendom kao što su Darkwood Dub, Kanda Kodža i nebojša, Bad Copy, Sopot itd. Albumi u sebi sadrže razne muzičke mirise i stilove kao što su pop,rock,country i blues, a  u kojima Miljenović bezkompromisno opisuje svoje okruženje i događaje. Za vrlo kratak period, bend je već nastupao u Beogradu preko 10 puta na rasprodatim koncertima, Sarajevu, Novom Sadu ,Crnoj Gori itd. Pored izvedenih numera sa dva albuma , bend izvodi i nove kompozicije koje će se naći na trećem studijskom albumu kao što su: Sve Prolazi, Ti si sve što ti nisi i druge.
Na koncertima su nastupali kao gosti, Sergej Trifunović i Ana Stanić koji se u duet pesmama pojavljuju in a albumima. Bojan Zufilkarpašić se na klavijaturama pridružio na beogradskom koncertu. Bend je imao i seriju nastupa po regionu u okviru Tuborg kampanje za koju je Miljenović radio muziku.

Numere sa albuma  “Sam pao,sam se ubio” i “Amovi” odjekuju regionom, a imaćemo priliku da ih čujemo uz fenomenalnu ekipu muzičara na bini!

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne