Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 06 Dec 2018, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Maratonski rokenrol u srcu Cetinjske

Elektropionir priprema bogat program za kraj 2018.
OD RAMBA AMADEUSA, NEŽNOG DALIBORA, PREKO AUTOPARKA, GRUPE ARTAN LILI, OBOJENOG PROGRAMA…
Maratonski rokenrol u srcu Cetinjske

Klub Elektropionir je pripremio žestoku završnicu 2018. godine, a ni početak 2019. neće biti ništa koncertno ,,blaži”.

NEŽNI DALIBOR, 7. DECEMBAR
Nežni Dalibor obeležava 10. rođendan debi albuma ,,Sredstva i veštine” (Odličan hrčak, 2008)
Te 2007. godine beše kako ,,Jutro će promeniti sve”.
I jeste!
Na čuvenoj kompilaciji, koja je prezentovala Novu srpsku scenu, koja se tada rađala u hodnicima BIGZ-a, našla se i pesma ,,Značajan događaj” Nežnog Dalibora.

To i jeste bio značajan događaj za njih, jer je svega godinu dana kasnije usledio njihov debi album ,,Sredstva i veštine”. I, evo, već 10 godina služe se istim sredstvima i bruse veštine. Svoj zvuk su i tada zasnivali na svemu što smatraju vitalnim u R’n’R-u: od psihodelije 60-ih godina do savremenih uticaja. Čine to i danas. Sa mnogo više veština, iskustva i pređenih kilometara.

VIRVEL, 14. DECEMBAR
Zašto ćete 2018. godinu pamtiti po predstojećem nastupu Virvela? Zašto je 2018. važna godina za bend i zašto će 2019. biti još važnija? Šta je obeležilo godinu koja polako ostaje za nama a šta se sprema za sledeću? Ko će biti gosti na koncertu? Zašto Virvel tradicionalno svira u decembru?
Svi odgovori Vas čekaju u mraku Elektropionira samo 14. decembra!
Virvel postoji od 2001. godine, dosad je snimio dva albuma (Virvel, 2001. i Sa dna, 2006.), odnosno dva singla (Brzi svemir / Ian Fleming, 2005. Poslednji svedok/ Neobicna banda 2016.) i EP Sibir, 2010. a čine ga Tijana Drobac (glas i bas), Dejan Drobac (gitara), Zoran Stojičić (gitara), Dušan Mančić Golmajer (bubanj) i Vladimir Ljubinković (klavijature). Bend sprema novi dugosvirajući album koji će ovom prilikom predstaviti publici.

OBOJENI PROGRAM, 21. DECEMBAR
Obojeni Program decembar sada već tradicionalno štiklira u Beogradu.
Autentična rokenrol vožnjica u najautentičnijem prestoničkom rokenrol klubu.
Tu ,,autentičnost” Obojenog programa nije lako definisati… Ni ne treba, jer i sami kažu da ,,svaka definicija gubitak je slobode”…
Zato: 21. decembar, pravac Elektropionir i ,,pusti neka mašta uživa u tome”.

RAMBO AMADEUS 25. i 26.1 DECEMBAR
Rambo dugo nije svirao u Beogradu u klubu, te je ovo je prilika da sa svojim sekstetom predstavi nagomilani repertoar.
Rambo Amadeus sviramo dva dana da bi mogao da odsviramo što više različitih komada.

ARTAN LILI, 2. i 3. JANUAR 2019.
I prošlu godinu su započeli u Cetinjskoj. Tražila se karta više. Zato će novu 2019. da započnu na istom mestu. Duplim spektaklom!

AUTOPARK, 4. JANUAR 2019.
Svaki njihov nastup je ekskluzivan. Jer su im nastupi vrlo retki. I biće ovo retka prilika da se u klupskom ambijentu podsetimo svih njihovih dosadašnjih hitova, emocije koju sa sobom nose, ali i nekih novih stvari koje vredno pripremaju za live izvođenje.

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne