Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 03 Oct 2015, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Marčelo o Elemental na konferenciji za novinare poslali univerzalnu poruku: ,,Vodi nas ono ZA šta se zajednički borimo, ne PROTIV čega se borimo”

U sredu, 30. septembra, u Delfi kafeu u SKC-u, Marko Šelić Marčelo i članovi grupe Elemental, Mirela Priselac Remi i Luka Tralić Shot, družili su se sa predstavnicima medija.

Osim reizdanja Marčelovog prvog romana ,,Zajedno sami” upravo objavljenog za izdavačku kuću Laguna, povod je bio najveći koncert Marčela i Elementala u dosadašnjoj karijeri oba benda, a koji pripremaju za 10.10.2015. godine u Hali sportova na Novom Beogradu.

Press_2

,,Kada se kaže najveći koncert, ne mislimo samo na veličinu prostora, već i na program koji planiramo da izvedemo. Veliki broj ljudi koji dođe 10.10. u Halu sportova već je verovatno bio u prilici da nas čuje, ali ovoga puta želimo da im priredimo šou kakav od nas ranije nisu mogli da vide”, kazao je Marčelo i napomenuo da će se na sceni naći i gudački orkestar, hor i muzičari sa kojima je u prethodnoj deceniji ostvario zajedničku saradnju.

Duet sa Elementalom, pesma ,,Bekstvo”, prvi je singl koji je Marko Šelić kao Marčelo plasirao u javnost. Danas, 12. godina kasnije, upravo sa Elementalom sebi postavlja najveći izazov do sada.

Marčelo i Remi_1

,,Drago nam je što smo zajedno u ovoj priči, što nismo jedni drugima predgrupa, već što ćemo ujedinjeni plasirati ideje koje ne poznaju granice, a u koje istinski verujemo, i koje zajednički gradimo i danas, kao i pre 12 godina kada smo se i prepoznali i snimili pomenuti singl”, rekao je Luka Tralić Shot.

Iako aktuelna medijska slika odnosa Srbije i Hrvatske navodi na to da se koncert u Hali sportova odigrava ,,u inat svima i uprkos svemu”, i Marčelo i Remi i Shot su posebno naglasili da nije prkos osnovni motiv, ne ono PROTIV čega se bore, već ono ZA šta se bore, a što je jasno prezentovano u njihovim pesmama, i što je brojna publika širom regiona i te kako prepoznala.

Press_4

,,Izuzetno se radujemo razmeni energije sa publikom, jer, koliko god svi mi voleli intimne klupske svirke, taj X faktor koji donosi velika dvorana, ipak je poseban izazov. Imamo tremu, naravno, ali znamo da smo u dobrom društvu! A to je najvažnije!” zaključila je Mirela Prislac Remi.

Press_4

Ulaznice za najveći beogradski koncert Marčela i Elementala 10.10.2015. godine u Hali sportova dostupne su po ceni od 1.000 dinara na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima, a Reiffeisen banka je izašla u susret svim članovima Reiffeisen Club-a i obezbedila je popust od 10% pri kupovini ulaznica u filijalama Bezistan, TC Ušće i TC Merkator, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22). Popust važi samo na pomenutim prodajnim mestima, a potrebno je da zainteresovani kupci na uvid ponesuReiffeisen Club platnu karticu.
​​

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne