Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 09 Sep 2021, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Novi spot grupe Straight Mickey and the Boyz: ,,Ponovo se budim”

Foto: Milan Stošić

Straight Mickey and the Boyz su poznati kao grupa koja već više od decenije žari i pali regionom. Prepoznatljivi su po energiji i direktnim i britkim tekstovima koji izražavaju kritički stav prema mestu i trenutku u kom se nalaze, pa je u skladu sa tim ,,Čovek koji ima obaveze”, album objavljen pre skoro dve godine, sada još aktuelniji nego u trenutku izlaska.

Straight Mickey and the Boyz usled pandemijskih okolnosti album nisu koncertno promovisali koliko su planirali, ali nisu sedeli skrštenih ruku. Upravo su objavili novi spot za pesmu ,,Ponovo se budim”, singl sa aktuelnog albuma.

,,Uspeli smo da ostanemo produktivni i uradili smo jedan veoma zanimljiv spot, specifičan po tehnici snimanja. Jedva čekamo da publika to vidi i čuje” – euforično ističe frontmen grupe Miodrag Cicović, poznatiji kao Straight Mickey.

Specifičan je i spot, ali i novi beogradski nastup koji bend posle duže vremena priprema za 17. septembar od 20h u SubBeernom Centru. Straight Mickey and the Boyz će na otvaranju nove sezone najveće pivnice u Srbiji nastupiti zajedno sa kolegama iz bendova Artan Lili i Kanda Kodža i Nebojša.

Ulaznice za koncert simbolično nazvan ,,Artan, Miki i Nebojša” dostupne su po pretprodajnoj ceni od 1.000 dinara u Anti Shopu (Cetinjska 15, svakog dana od 13 do 21h).

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne