Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 06 Jul 2021, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Obojeni Program snimio spot za pesmu ,,Kuda ovaj čovek ide” kao putokaz za festivalsko leto

Obojeni program je pod etiketom Odličnog Hrčka upravo objavio novu ploču ,,2021=41”, kojom obeležava 41 godinu benda. Sa ovog vinilnog izdanja su odlučili da izdvoje pesmu ,,Kuda ovaj čovek ide“ kao putokaz za predstojeće nastupe koji ih očekuju.

Nakon pauze izazvane pandemijom bend je ponovo koncertno aktivan! Na Exit festivalu nastupiće 10. jula (Novi Sad), 16. jula očekuje ih beogradski nastup na festival Dev9t u okviru programa ,,Provetravanje”, 24. jula i R’n’R sabor u Lučanima, a 14. avgusta u Kladovu nastupaju na Border Rock festivalu.

Video spot za pesmu ,,Kuda ovaj čovek ide” dostupan je na YouTube kanalu benda. Spot je snimljen zahvaljujući Sinergija dizajnu i Digital Infinity, a režiju, kao i omot aktuelnog albuma, potpisuje Miroslava Vuković Mikica.

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne