Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 02 Jul 2012, i nalazi se u kategoriji Vesti.

PRESLUŠAJTE ,,ANĐELE” – NOVI SINGL REBEL STARA

Grupa Rebel Star je upravo završila singl koji najavljuje treći album čiji izlazak se očekuje u septembru ove godine. Pesmu ,,Anđeli” bend predvođen Milanom Glavaškim snimio je u saradnji sa Ivanom Smolović (Ika, Intruder, On Tour). Singl je moguće preslušati na http://soundcloud.com/dancing-bear-records/rebel-star-an-eli, ili ga besplatno preuzeti od utorka 3. jula 2012. godine, tačno u podne, putem sajtova www.net.hr, www.muzika.hr i www.popboks.com .

Dugoočekivani treći album Rebel Stara objaviti izdavačka kuća Dancing Bear iz Hrvatske (zastupnik za Srbiju – Odličan hrčak).

Rebel Star su neobična pojava na našem ,,tržištu”. Momci zavidnog staža po značajnim bendovima, sa internacionalnom reputacijom i neobičnom biografijom; bend koji će novoj diskografskoj sceni ponuditi pop-rock album ukorenjen u američko nasleđe i pesme koje ćemo dobro razumeti!

Tokom šest aktivnih godina, sastav Rebel Star je nekoliko puta menjao postavu. Danas su njegovi članovi, pored Milana Glavaškog, autora, gitariste i vokala, bubnjar Atila, britansko pojačanje Ashley i Mike na gitari, klavijaturama i basu.

,,Ime Rebel Star na drugu loptu kazuje baš sve. Najbolji rokenrol su pravili apartčici, hoboi i lutalice koji se stalno vraćaju kući…kojoj se nikada neće vratiti. I zato je rokenrol kao uteha.‘’ – Aleksandar S. Janković (popboks.com)

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne