Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 May 2014, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Sinestezija u beogradskom klubu Gun

U petak, 9. maja beogradski bend Sinestezija nastupiće u klubu Gun, a kao DJ podrška Rokenrol Parti Ubice!
Nakon uspeha prvog albuma, Šminkanje stvarnosti, i osvajanja domaćih top-lista, izmenjena i pojačana postava benda kreće u izvidnicu pred izlazak novog albuma. Pored novih članova, publika će u klubu Gun biti premijerno upoznata i sa delom materijala koji će se naći na albumu Snovi o slobodi.
Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 300 dinara u kafeu Šikarica, Skadarska 22. Neposredno pred koncert cena ulaznice iznosiće 500 dinara.

sinestezija-foto-Filip-Andrejevic-1

Bend Sinestezija nastao je 2006. godine u Beogradu. Fasciniranost fenomenom sinestezije u pogledu izmešanosti čulnih doživljaja, kao i opsednutost bojama, stalno je prisutna u tekstovima benda koji govore o ljubavi, životu u gradu i drugim temama sa velikom dozom spremnosti da se zaviri duboko u podsvest. Stvarajući u širokim okvirima rokenrola – new wave zvuk, post-punk momenti, upečatljive pop melodije, kao i moderni indie segmenti samo su neke od karakteristika Sinestezije koje, podržane neuobičajenim i intrigantnim liričkim izrazom, višeglasnim pevanjem, uz eksplozivnu i teatralnu scensku izvedbu, čine nastupe benda interesantnim za sva čula. Široj publici bend se premijerno predstavio nastupom u emisiji Jelen top 10 sa svojim prvim singlom Auuum koji se na listi zadrzao 14 nedelja. Početkom 2012. Sinestezija je objavila prvi album Šminkanje stvarnosti, a singl Mexico najavljuje izlazak novog albuma tokom 2014.

Linkovi:
https://www.facebook.com/events/656650421072909/
https://www.youtube.com/user/SinestezijaTheBand
https://www.facebook.com/pages/Sinestezija/150437641687952

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne