Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 09 Jan 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Straight Mickey And The Boyz 12. januara nastupaju u Subbeernom Centru

Uzbuđeni, određeni, izgoreli baš kako treba Straight Mickey And The Boyz 12. januara nastupaju u Subbeernom Centru
…pred koncertnu pauzu… jer snimaju novi album!

Ovih dana STRAIGHT MICKEY AND THE BOYZ planiraju da se osame u studiju, kako sami kažu ,,uzbuđeni, određeni, izgoreli baš kako treba!”

Publiku, koja njihovu energiju najviše voli da doživi uživo, neće izneveriti!

Najjači live bend na ovim prostorima, nakon Arsenal Festa, InMusic-a, Moskve, turneje po Srbiji… a pre nego što se povuče da snimi novi album, nastupiće u SubBeernom centru – u subotu, 12. januara!

Najavljuju još jedno opako druženje i iste takve goste.
U njihov nastup u subotu uvešće nas Entropija i Šajzerbiterlemon.

Straight Mickey and the Boyz foto: promo

,,Povlačimo se samo na kratko – ulazimo u novi materijal da izađemo još bolji”, poručuje ova žeštoka trojka pred beogradski nastup.
,,Kako bolje ući u novu godinu, nego izlaskom na binu?!”

Baš tako!
A i beogradska publika ih se uželela!

Prvih 100 ulaznica po ceni od 600 dinara dostupno je u kafeu Šikarica (Skadarska 22, svakog dana od 16.30 do 00.00). Redovna cena je 800 dinara, a na ulazu u SubBeerni Centar, na veče koncerta, koštaće 1.000 dinara.

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne