Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 12 Apr 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

Subota 28. april, 22.30 OBOJENI PROGRAM @ GUN CLUB

Koncertna promocija novog albuma čuvenog Obojenog programa!!!

Najveći hitovi i nove pesme sa upravo objavljenog izdanja ,,Kako to misliš: mi” u Gun Clubu u subotu 28. aprila.
,,Učesnici smo ovogodišnje Jelen top 10 turneje, u okviru koje imamo 5 ili 6 koncerta u narednih mesec, dva. Prvi nastup imamo 15. aprila u Sremskoj Mitrovici. Imamo zakazan i promotivni koncert u Beogradu u Gun Clubu. To je neki početak naše ovogodišnje koncertne aktivnosti…izjavio je Kebra za Exitfest.org odmah po objavljivanju albuma.

Dakle, beogradska promocija je u Gun Clubu 28. aprila – full koncert uz mnoštvo iznenađenja koja Obojeni program priređuje na svakom svom nastupu.

Ulaznice su u pretprodaji u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po ceni od 800 dinara.

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne