Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 24 Apr 2019, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Umrla Marinka ‘Manja’ Đorđević iz Disciplin A Kitschme

Napustila nas je naša najlepša MANJA! Marinka Đorđević!’, riječi su na službenoj Facebook stranici grupe Disciplin A Kitschme.

Manja Đorđević (FOTO: Disciplin A Kitchme/Facebook)

Marinka Đorđević preminula u 51. godini, kako navode srpski mediji.

Manja je došla u grupu Disciplin A Kitschme nakon povratka Dušana Kojića Koje iz Londona u prvom desetljeću 2000-ih. Pjevala je na albumima “Kada kažeš muzika, na šta tačno misliš, reci mi?” (2007.), “Uf!” (2011.) i “Opet” (2015.). Također je surađivala sa bendovima Kanda Kodža i Nebojša, Kazna za uši, Neočekiva sila koja se iznenada pojavljuje i rešava stvar.

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne