Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 10 Jan 2012, i nalazi se u kategoriji Gun Club, Vesti.

VELIKI PREZIR @ GUN CLUB

Petak 13. januar, 22.30
Ulaznice: 600 dinara u pretprodaji
Veliki prezir će pred najvernijom publikom nastupiti u intimnoj klupskoj atmosferi Gun Cluba.
Prošlu godinu na domaćoj muzičkoj sceni svakako je obeležila nova pesma Velikog prezira ,,To”, prema mnogim mišljenjima jedan od najboljih pop hitova stvorenih u prethodnoj deceniji.
Novu 2012. Veliki prezir počinje koncertno upravo u Gun Clubu uz najveće hitove stvarane u prethodnih 17 godina, kao i neke nove pesme koje će pred beogradskom publikom izvesti tog petka 13. januara, odnosno za doček tzv. Srpske nove godine.
Ulaznice su u pretprodaji po ceni od 600 dinara na svim Eventim prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica, Skadarska 22.

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne