Jedinstvena koncertna agencija

Informacije

Ovaj tekst napisan je 01 Sep 2017, i nalazi se u kategoriji Vesti.

Zvuk Beograda

U sali Amerikana Doma omladine Beograda u petak, 29. septembra biće održan festival “Zvuk Beograda” na kojem će nastupiti bendovi Stray Dogg i Kralj Čačka, kao i Vladimir Kolarić Kole iz Velikog Prezira u solo, akustičnoj varijantni.

Cena karte u pretprodaji iznosi 800 dinara, dok će cena redovne karte biti 1000 dinara. Karte možete kupiti u Eventimu, ali i u Zaokretu i Šikarici.

“Zvuk Beograda” je koncertno veče izvođača koji su pronašli svoju publiku, imali rasprodate koncerte po najvećim dvoranama na našim prostorima i napravili generacijski talas u rokenrolu u Beogradu, ali i regionu. Ti bendovi su, izmđšu ostalog, Stray Dogg , Kralj Čačka i Veliki prezir. Nikada do sada ovi bendovi nisu svirali zajedno, na zajedničkoj koncertnoj večeri, pa će ovo biti prilika za ljude koji se pronalaze u zvuku i specifičnom senzibilitetu koji povezuje ova tri benda, da ih čuju na istom mestu – u Domu omladine Beograda.

KRALJ CACKA
DOM OMLADINE BEOGRADA
22.12.2016.
FOTO Stanislav Milojkovic

“Ideja je da prvi put ujedinimo najbolje predstavnike cele jedne rokekrol generacije, alternativne scene u zemlji i da na taj način ujedno i promovišemo naš grad kao muzički centar regiona, što i jeste. Motivisanje bendova na ovoj sceni i rađanje kulture i tradicije velikih rokenrol događaja u zemlji je nešto što nam fali. Smatramo da su ovakvi događaji neophodni, kao i ljudi koji će se angažovati oko podrške nezavisnoj muzičkoj sceni”, rekla je Sandra Planojević, PR festivala.

Program će početi u 21h.

Festival je podržao Gradski sekretarijat za kulturu Grada Beograda.

Prokomentariši

Odličan Hrčak se već dugi niz godina bavi promovisanjem srpske rok scene, kako kroz organizovanje događaja (turneje, festivali, samostalni koncerti) tako i kroz izdavaštvo... Sem toga Odličan Hrčak je već više od deset godina možda i jedina koncertna agencija koja se bavi alternativnom rok scenom u Srbiji. Neki od bendova koje zastupamo su: Obojeni program, Partibrejkers, Zoster, Kanda Kodža i Nebojša, Električni orgazam... Osim organizovanja koncerata, bavimo se i izdavaštvom. Do sada smo izdali preko 60 albuma i među prvima u našoj zemlji smo počeli sa izdavanjem vinila i digitalnom distribucijom. Naša izdanja možete poručiti putem elektronske pošte odlicanhrcak@gmail.com

.

Naslovna
Vesti
Izvođači/Booking

Usluge/Saradnja
Izdanja
Provetravanje
Kolumne